Kalendarium

Här hittar du alla aktiviteter som vi har inplanerade för tillfället. Ibland kan nya dyka upp med kort varsel, så titta in här ofta för att inte missa något :-)

Om du vill få en idé om vad det kan innebära, titta i vår gästbok där du hittar alla evenemang som vi har haft genom åren.

Lördag21AprilKl 13:00
Minvän Lage

Sagoläsning

Per Gustavsson och Anders Sparring läser ur nya boken: Familjen Knyckertz och gulddiamanten.

"Ture är duktig på det mesta. Han kan nästan räkna till tusen och kan flera franska ord. Han kan knyta skorna själv, sköta tvättmaskinen, spisen och fjärrkontrollen till tv:n lika bra som en vuxen. Men ljuga, det kan han inte. 'Då får du träna', säger mamma Fia strängt.

I den nya boken om familjen Knyckertz planerar mamma Fia och pappa Bove ett besök på diamant-utställningen i huvudstaden. Eftersom Ture inte kan ljuga avslöjar han planen för Paul Isman som beslutar sig för att stoppa dem. Ture och lillasyster Ellen måste bryta sig in hos mormor i finkan, för att be om hjälp."

Här möter vi drastisk humor och färgstarka bilder som skapar den perfekta bryggan mellan bilderbok och kapitelbok. Förbered er på många skratt!

Från 6 år.

Hjälp att hålla koll

Vill du få information om våra aktiviteter via e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.