Kalendarium

Här hittar du alla aktiviteter som vi har inplanerade för tillfället. Ibland kan nya dyka upp med kort varsel, så titta in här ofta för att inte missa något :-)

Lördag29OktoberKl 13:00
Karla Brottare och hamsterpappan av Anders Sparring, Natur och Kultur

Anders Sparring läser ur Karla Brottare och hamsterpappan

Karla kan brotta ner vem som helst. Hon gör det bara för att det är kul, aldrig för att vara dum. Men när Karla råkar brotta ner fröken Gudrun så hon bryter armen, bestämmer sig Karla för att sluta med brottningen. Frågan är bara vad hon ska hålla på med istället? Karla bestämmer sig för att skaffa en hamster. Pappa Jean säger så klart nej, men Karla skaffar sig en hamster ändå. I smyg.

Anders Sparring arbetar som manusförfattare och har skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest. Vid sidan av sitt författande är Anders även stå upp-komiker. Första boken om Karla Brottare utkom 2012 på Natur & Kultur.

Lördag12NovemberKl 13:00
Papper - en ordlös saga om livet, Marionetteatern

Marionetteatern spelar en snutt ur föreställningen Papper - en ordlös saga om livet

Berättelsen börjar med ingenting. En tom scen. Plötsligt börjar saker och ting att hända. Fyra busiga figurer smyger in. Vilka är de? Vad vill de? Papper skrynklas, viks, vrids, rivs ner, byggs upp på nytt, förändras, försvinner - och återuppstår. Är det en dinosaurie? En fågel? Eller kanske en myra?

Från ca 4 år

Läs mer på kulturhusetstadsteatern.se.

Hjälp att hålla koll

Vill du få information om våra aktiviteter via e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.