Kalendarium

Här hittar du alla aktiviteter som vi har inplanerade för tillfället. Ibland kan nya dyka upp med kort varsel, så titta in här ofta för att inte missa något :-)

Om du vill få en idé om vad det kan innebära, titta i vår gästbok där du hittar alla evenemang som vi har haft genom åren.

Lördag28NovemberKl 13:00
Vantarna - en julsaga av Ylva Karlsson och Katarina Strömgård, Urax Förlag

Sagoläsning

Ylva Karlsson läser sin och Katarina Strömgårds Vantarna - en julsaga. Vi bjuder på saft och pepparkakor!

"Henrietta, ett barn av havsfolket, sköljs som liten upp på land och tas om hand av människorna. Hennes minnen av att simma i kelpskogen faller i glömska. Många år senare, strax före jul, kliver hon på en buss på väg mot havet. Längst ut vid havsbandet har odjuret Kraken tagit ett annat havsbarn tillfånga. Då gör Henrietta något oväntat och mycket modigt."

En spännande och modern konstsaga av Ylva Karlsson, om ensamhet och att till slut hitta hem, som gjord för att högläsas tillsammans. Katarina Strömgårds illustrationer förstärker sagostämningen och tar oss med under havets yta.

Söndag6DecemberKl 13:00
Musikfamiljen

Musik i caféet

Minispelning med Lina Nyberg och Musikfamiljen.

Möt Musikfamiljen och lär känna deras instrument! Bandet spelar nya lekfulla låtar för barn och deras vuxna. Allt med en fantasifull knorr!

Musikfamiljen är ett barnmusikband som drivs av jazzsångerskan Lina Nyberg. Här ryms jazz-, världs- och folkmusikinfluenser. Texterna handlar om viktiga saker som att gunga, plaska i vattenpölar, mobiltelefoner och monster. Passar för barn ca 2-7 år.

OBS dagen

Hjälp att hålla koll

Vill du få information om våra aktiviteter via e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.