Kalendarium

Här hittar du alla aktiviteter som vi har inplanerade för tillfället. Ibland kan nya dyka upp med kort varsel, så titta in här ofta för att inte missa något :-)

Om du vill få en idé om vad det kan innebära, titta i vår gästbok där du hittar alla evenemang som vi har haft genom åren.

Lördag17AprilKl 13:00-14:30

Knyckertz-release med tipsrunda på Mariatorget

Två Knyckertz-bovar, Anders Sparring och Per Gustavsson, smyger sig hit och sitter på uteserveringen och signerar den 5:e boken i serien - Familjen Knyckertz och gipskattens förbannelse.

Vill ni delta i tipsrundan får ni en lapp av Per och Anders som ni kryssar i, på spridda ställen i parken, på Mariatorget. Per och Anders rättar direkt och alla som deltagit får en Knyckertz-kaka och kan handla boken till releasepris (-20%).

OBS! Utökad evenemangstid för att undvika trängsel!

Lördag24AprilKl 13:00-14:30

Kokboksrelease med smakprovning på uteserveringen

Johanna Westman bjuder på smakprov från nya kokboken för barn och svarar på frågor om mat. Håll utkik på vårt Instagram: bokslukaren_mariatorget efter frågestund med Johanna, någon vecka innan releasen!

Jag fixar middan är en dröm jag har närt sedan länge och som är en del i allt jag gör - att få in barnen i köket. Med glädje och lust såklart, men kanske kan det börja med att man bestämmer att barn fixar middagen en dag i veckan.
Jag fixar middan består av 52 recept - en dag i veckan året runt. Recepten är uppdelade efter säsong och mer än hälften av recepten är vegetariska eftersom det ingår i ett modernt miljötänk som känns relevant och viktigt i den tid vi lever i.
Förutom rena recept finns det flera utbildande "skolor" för att ge mer trygghet i vid spisen. Hackskola, redskapsinformation, fiskskola och mycket annat.

Recepten är uppbyggda för ett mer effektivt och strukturerat sätt att laga mat. Man förbereder och preppar innan man sätter igång för att det ska bli mindre kaotiskt och för att göra det lättare för barnen att lyckas i köket.

OBS! Utökad evenemangstid för att undvika trängsel!

Hjälp att hålla koll

Vill du få information om våra aktiviteter via e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.